Ravintola- ja ruokailutilojen siisteyteen on kiinnitettävä erityistä huomiota korona-aikana, johon normaalin ylläpitosiivouksen lisäksi auttaa tehostettu ylläpitosiivous. Hygieenisyys on huomioitava myös kattauksissa. Jokaiselle ruokailijalle on parempi tuoda omat aterimet pöytään kuin antaa heidän valita omansa pöydällä olevasta purkista. Lisäksi henkilöstö kannattaa erikseen kouluttaa toimimaan hygieenisesti poikkeusoloissa.
Ravintoloiden omavalvonnan päämääränä on asiakkaan turvallisuus. MaRa on laatinut yhteistyössä viranomaisten kanssa jäsenilleen ohjeita, oppaita ja lomakkeita omavalvonnan toteuttamiseksi.
Artesaaniviinien esiinmarssi
Leivonnaispakasteet helpottavat ammattikeittiöiden arkea
Lisää asiakaspaikkoja terassille
Koronaepidemia jatkuu, miten ravintola pidetään puhtaana?
The Folks Hotel Konepaja - Urbaani lifestyle-hotelli Vallilan sydämessä
Taneli Lehtonen on Suomen paras sommelier 2020 ja kilpailuvoittaja jo neljättä kertaa
Fazerin rima on korkealla sustainability-asioissa
Koronakevät kuritti panimoteollisuuden valmistamien juomien myyntiä
Kestävästi herkullinen
Leipomo kahvilan sydämenä
Tunnelmallinen boutiquehotelli U14
Ruokahävikin vähentäminen vaatii kokonaisvaltaisia ratkaisuja
Tulosta tulee, kun tunnelma on kohdallaan
Ympäristöystävällisiä elämyksiä kattaukseen
Terassille oma musiikkibrändi
Suomalainen asiakaspalvelu on vientivaltti
Terveisiä New Yorkista!
Ravintolan rooli vuokralaisena
Kun musiikki on kuningas
Hävikkihankkeesta jatkuvaan kehittämiseen
Ambienten ajatusleikki
Valmiina vastuuseen?
Ruista ranteessa, sata lasissa
Winter is coming
Kuin herran kukkarossa
Ruokahävikki on lose-lose
Outdoor living
Vinkit parempaan kahviin ja teehen vuoden innostavimmasta tapahtumasta
Siivouspalvelusta strateginen kumppani?
La Preferida Hominy - Valkoinen maissi
Pidennä terassin käyttöaikaa
Hummus on niin ymmus!
Lahjakorttikauppa tuo lisää myyntiä ravintoloihin
Hellmann's - majoneesien ykkönen
Valitse oikea kerma oikeaan käyttötarkoitukseen
Teeajat muuttuvat!
Mission Punajuuritortilla 30cm
JEPO-peruna on ilmastoystävällinen valinta
SAGA helpottaa keittiön arkea
Keittiö on täynnä kiirettä ja teräviä veitsiä
Gyoza - Japanilaiset dumplingit lähellä tuotettuina
Fiblon on vastuunsa tunteva mestarikierrättäjä
Jääkiekon liiga starttaa 8. syyskuuta - Oletko valmis?
Cafitesse excellence - Kahvikoneesta kätevästi myös kuuma maito
Tcpos - Joustava kassajärjestelmä haastaviin myyntiympäristöihin
Baristainistitute.com kokoaa baristat yhteen
Panosta laatuun ja hallinnoi hävikkiä - Rollfoodsin pakasteleivonnaisilla
Uudet käyttövalmiit vegeproteiinituotteet!
Anuga 2017 -messuilla painopiste on liiketoiminnassa
Ateriassa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta suomea.
Suomalainen keksintö Topbox- moduuli lähtee euroopan markkinoille
Ergonomiset ja urheilulliset työjalkineet
Terassit hyötykäyttöön
Uudet tuulet puhaltavat
Cafitesse on nyt Jacobs cafitesse
Finnpos, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja ravintoloille
Kuluttajat haluavat vastuullisten tuotteiden näkyvän
Suuniteltu heille, jotka odottavat tapahtumilta vähän enemmän
Rakastu vegaanimajoon
Vuoden kahvit ja kahvivaikuttajat valitaan Pohjois-euroopan suurimmilta kahvifestareilta
Ulkoterassit käyttöön
Finpossille uusi brändi: Open
Arkea ja juhlaa jo 40 vuotta
Pääsiäisen ideat ammattilaisille
Ulkomaan logistiikka suomalaisen kumppanin avulla
Luomu hampurilaissämpylät
Hämeenlinnassa tehdään tulevaisuutta
Herkulliset kirjolohipyörykät ovat varma ja helppo valinta!
Auringonsuojaus kuntoon
Täyden kympin tuote
Finnpos tuo parempaa palvelukokemusta
Jacobs Cafitesse kahvit saivat uuden ilmeen
Bataatit ovat tulleet jäädäkseen
Joulun ideat ammattilaisille