Elintarvikkeet & raaka-aineet

Joulun ideat ammattilaisille

artikkelikuva: Joulun ideat ammattilaisille

VALIO AMMATTILAISET -palvelun joulusivustolta löydät kätevästi kaikki juhlasesongin tuotteet, reseptit ja vinkit ammattikeittiöihin sekä leipomoille.

Ruoka- ja leivonnaistuotteet
Valion herkulliset ja monipuoliset joulutuotteet helpottavat joulutarjontasi suunnittelua ja toteutusta. Valmiit joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet sekä kaikki tarvitsemasi laadukkaat perusraaka- aineet saat meiltä yhdessä ja samassa kuormassa. Kylkiäisiksi joulusivuilla tarjoamme mm. tuunausvinkit torttuaihioiden täytteisiin ja jälkiruokareseptiikkaa riisipuurolle.

Mitä olisi joulu ilman torttuja?
Valio voi on lähtökohta ensiluokkaiseen voileivontaan. Torttujen lehtevyys ja maku ovat vertaansa vailla. Valion laktoosittomalla voilla leivotut pakastetortut luovat juhlan niin suurkeittiöön, kahvilaan kuin kiireiselle leipojalle.

Valion tähtitorttuaihio on nopea ja monikäyttöinen tuote, jonka päälle taipuu niin makeat kuin suolaiset täytteet. Paistoa vaille valmiit luumutäytteiset tortut ovat erinomainen apu kiireiseen arkeen, kun kyseessä ovat tuotteet, jotka soveltuvat vitriiniin, kahvi- ja kokoustilaisuuksiin sekä lounaan jälkiruoaksi.

Valion joululaatikot keräävät kehuja vuodesta toiseen

Valion omilla, perinteisillä resepteillä ja laadukkailla kotimaisilla raaka-aineilla valmistetut pakastelaatikot ovat suurkeittiöiden suosikkeja. Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Säästä aikaa valmiilla laatikoilla ja jätä tarjoilussa omien kättesi jälki muihin ruokalajeihin. Valikoimassa valmiiksi kypsät peruna-, porkkana- ja lanttulaatikko sekä perinteinen, kypsentämätön perunalaatikko. Myyntierä joululaatikoille on yksi laatikko, joka sisältää kaksi 2,8 kg:n vuokaa. Joululaatikoiden toimitukset alkavat viikosta 40 lähtien.

Valion paistonkestävät joulutäytteet Valio luumumarmeladi on laadukas ja kiitelty täyte, se ei räisky ja säilyttää kauniin kiiltonsa paistossa. Runsaan luumun maun omaava täyte soveltuu erinomaisesti joulutorttuihin ja muihin joululeivonnaisiin. Tuotteen voi halutessaan ohentaa kastikkeeksi.

Valio kirsikkatäyte on täyteläinen ja laadukas premiumtuote, joka sisältää herkullisia kirsikan paloja. Paistonkestävä, helposti levittyvä ja pursotettava täyte soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai mm. rahkan sekaan, täytekakkuihin, jouluhalkoon ja muffinsseihin. Täyte on erinomainen myös ohennettuna sherryllä juustojen makupariksi.

Valmiiksi kypsennetty riisipuuro
Mehevä, valmiiksi kypsennetty riisipuuro säästää aikaa ja vapauttaa henkilökunnan muihin juhlavalmisteluihin. Puuro on pakattu käteviin 2 kg:n pusseihin, joissa tuote on helppo lämmittää. Valmiiksi kypsä puuro soveltuu erinomaisesti myös jälkiruokiin, kuten Afroditen riisiin. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Ideat osoitteesta:www.valio.fi/ammattilaiset/joulu

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »