Kahvilat & terassit

Pidennä terassin käyttöaikaa

artikkelikuva: Pidennä terassin käyttöaikaa

Kesä on ollut ja mennyt, mutta terassin neliöt saa jopa ympärivuotiseen hyötykäyttöön kattamalla oleskelutila sopivalla markiisilla, suurvarjolla tai terassikatoksella. Asiakaspaikat ulkotiloissa kannattaa pitää käytössä mahdollisimman pitkään.

MARKIISILLA ON helppo kattaa perustarpeet seinän vieressä tai omilla jaloillaan seisovana yksikkönä.

Kun seinäpintaa ei voida käyttää hyväksi, on suurvarjo joustava ratkaisu isoillakin terasseilla ja suurvarjoonkin voi integroida haluttaessa valaisimet tai lämmittimet. Sivutuulelta voi suojautua muuntautuvilla lasiseinäkkeillä. Suurvarjon voi asentaa painojalkaan tai maahan/terassiin valettavaan upotusjalkaan, jolloin tärkeää tilaa ei menetä varjon alla.

Vaativammassa käytössä omilla jaloillaan seisovilla terassikatoksilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ja suojautua täysin myös tuulelta, sateelta ja jopa lumelta.

Terassikatos voi olla kangas- tai alumiinikattoinen tarpeen mukaan ja mallien osalta voi valita jopa arkkitehtonisesti upeita ja silmää miellyttäviä ratkaisuja.

Terassikatokseen integroidut screen-seinät tai liukuvat lasiseinät muuntavat terassikatokset suojaisaksi keitaaksi myös huonommalla säällä ja RGB-LED valaistus sekä lämmittimet viimeistelevät oleskelutilan trendikkääksi sosiaalisten tapahtumien keskipisteeksi.

Lisätietoja: www.finnkaihdin.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »