Teknologiaratkaisut (Kassajärjestelmät)

Finnpos, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja ravintoloille

artikkelikuva: Finnpos, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja ravintoloille

Nykypäivänä markkinoilla on tarjolla vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia lähes rajattomasti ja käyttäjät ovat muuttuneet yhä vaativammiksi. Mikäli teknologia -ja ohjelmistoratkaisut eivät vastaa heidän tarpeisiinsa ja toimi heidän toiveidensa mukaisesti, siirtyvät käyttäjät herkästi käyttämään jotain muuta järjestelmää, joka vastaa paremmin heidän tarpeitaan.

Miten sitten kilpailla tässä haastavassa ravintolakassajärjestelmien markkinassa? Vastaus on käytettävyys ja käyttäjäkokemus. Erilaiset yritysohjelmistot ja -järjestelmät ovat perinteisesti mielletty vaikeiksi käyttää, eikä niiden maine käyttäjäkokemuksen ja käytettävyyden osalta ole ollut samalla tasolla kuin kuluttajille suunnattujen ohjelmistojen. Edistyneiden teknisten ratkaisujen lisäksi meillä Finnpos Systemsillä on päätetty panostaa käytettävyyteen ja käyttäjäkokemukseen. Hyvä käytettävyys nähdään kilpailuvalttina, jolla voimme pitää nykyiset asiakkaamme tyytyväisinä ja tarjota potentiaalisille uusille asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa järjestelmään, jossa heidän käyttäjäkokemustaan ja tarpeitaan on mietitty.

Meidän tavoitteenamme on tarjota visuaalisesti miellyttävä ohjelmistokokonaisuus, joka tarjoaa kaikki käyttäjän tarvitsemat ominaisuudet, mutta on silti helppokäyttöinen. Finnpos on jo vuosia keskittynyt huoltamo- ja ravintolajärjestelmiin. Meille on tärkeää ymmärtää syvällisesti asiakkaamme liiketoimintaa ja järjestelmien käyttöympäristöä.

Lisätietoja: www.finnpos.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »