Kalusteet & kattaus
Vastuullisuus

Hämeenlinnassa tehdään tulevaisuutta

artikkelikuva: Hämeenlinnassa tehdään tulevaisuutta

100 % uusiutuvasta materiaalista valmistetut kotimaiset tarjoilupakkaukset. Materiaalin kartonkikuitu kestävän kehityksen mukaisesti kasvatetuista metsistä. Käytön jälkeen tuotteen kierrätys kartongin keräykseen. Liian hyvää ollakseen totta? Ei suinkaan: nyt voit tarjota tiedostaville asiakkaillesi mahdollisuuden pidellä kädessään tulevaisuuden materiaalia, kun he nappaavat kahvin tai hakevat ounaan mukaansa.

Huhtamäki investoi noin 11 miljoonaa Hämeenlinnan tehtaan uudistamiseen. Vastuullinen toimintatapa on otettu huomioon tehtaan suunnittelussa kuten energiantuotannossa, työtavoissa ja siellä valmistettavissa tuotteissa. Uusi tehdas saa lämpöenergiansa tuotannosta syntyvästä hukkalämmöstä, mitä tukee maalämpö. Uudet tilat on suunniteltu lean-periaatteiden mukaisesti tavaravirtoja sujuvoittamaan ja turhaa liikennettä minimoimaan. Työturvallisuuteen ja ergonomiaan on kiinnitetty paljon huomiota.

Vuoden 2019 aikana valmistuvassa tehtaassa valmistetaan myös Future Smart™ -tuoteperheen kartonkikuppeja ja annosrasioita, jotka ovat uuden ajan materiaalista valmistettuja ja merkittävä edistysaskel tutkimus- ja tuotekehitystyössä muovin korvaamiseksi.

Huhtamäen valmistamien Future Smart™ -tuotteiden raaka-aineet ovat täysin kasvipohjaisia. Niissä perinteisesti öljyyn perustuva muovi on korvattu täysin uudistuvalla ja kustannustehokkaalla kasvipohjaisella materiaalilla.

Tutustu Future Smart™ -tuoteperheeseen www.foodservice.huhtamaki.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »