Kahvilat & terassit
Ravintolat

Auringonsuojaus kuntoon

artikkelikuva: Auringonsuojaus kuntoon

Suomen kesä on yllättänyt tällä kertaa ja terassit ovat olleet paahtavassa auringonpaisteessa lähes koko kesän. Asuntojen ja terassien lämpötila on noussut ilman auringonsuojaa lähes sietämättömiksi.

Ikkunoiden ja lasitettujen parvekkeiden suojaus screenkaihtimella pudottaa oleskelutilan lämpötilaa jopa kymmenillä asteilla ja vapauttaa kaivattuja neliöitä hyötykäyttöön myös kovilla helteillä. Tehokkain ratkaisu lämmön kannalta on ulkopuolinen auringonsuoja, mutta sisäpuolisilla screenkaihtimillakin saavutetaan merkittävä parannus viihtyvyyteen ja lämpötilaan. Nykyaikaiset screenkankaat suojaavat lämmöltä ja häikäisyltä, mutta jättävät maiseman näkyviin.

Ulkoterassien suojaaminen auringolta on helpointa terassimarkiisilla, joka suojaa terassia myös sateilta ja lisää näin terassin käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Vaativammassa käytössä omilla jaloillaan seisovilla terassikatoksilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ja suojautua täysin myös tuulelta, sateelta ja jopa lumelta. Kangaskattoisilla pergolakatoksilla oleskelutilan kattaminen on joustavaa ja hyvän sään aikana voi nauttia myös auringosta kun katon voi vetää auki. Alumiiniset sälekattoiset terassikatokset antavat muuntautuvaa suojaa ja kestävät jopa lumikuormia. Sälekattoinen runkorakenne on arkkitehtonisesti edustavan näköinen ja luo arvokkuutta katokselle perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Terassikatokseen integroidut screen-seinät tai liukuvat lasiseinät muuntavat terassikatokset suojaisaksi keitaaksi myös huonommalla säällä ja RGBledvalaistus ja lämmittimet viimeistelevät oleskelutilan trendikkääksi sosiaalisten tapahtumien keskipisteeksi.

Lisätietoja: www.finnkaihdin.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »