Teknologiaratkaisut (Kassajärjestelmät)

Tcpos - Joustava kassajärjestelmä haastaviin myyntiympäristöihin

artikkelikuva: Tcpos - Joustava kassajärjestelmä haastaviin myyntiympäristöihin

SVEITSILÄINEN TCPOS-OHJELMISTOPERHE
tarjoaa helppoja, monipuolisia ja joustavia työkaluja kassapisteiden ja myyntiympäristöjen hallintaan. Järjestelmän moduulit, rakenne ja rajapinnat mahdollistavat TCPOS:lle tunnusomaisen korkean mukautettavuuden. Nykyaikainen kosketuskäyttöliittymä minimoi henkilökunnan koulutukseen menevän ajan, joten uuden järjestelmän käyttöönotto on nopeaa.

Ratkaisu on skaalautuva ja sillä voidaan toteuttaa myyntiympäristöt kymmenistä kassapäätteistä aina tuhansien kassapisteiden verkkoihin. TCPOS:lla voidaan toteuttaa esimerkiksi tilaus- ja maksukioskeja, tilausjärjestelmiä (web/mobiili), kanta-asiakkuuksien ja promootioiden hallintaa; toisaalta se on integroitavissa saumattomasti lähes kaikkiin asiakkaan digitaalisiin järjestelmiin. Integraatiot ja mukautukset toteutetaan yhdessä asiakasyrityksen kanssa, tarvittaessa jopa ns. "avaimet käteen" -periaatteella.

Useat ravintola- ja myymäläketjut luottavat jo nyt Suomessakin TCPOS-järjestelmään ja ratkaisua käytetään täällä sadoissa toimipisteissä. Maailmanlaajuisesti tyytyväisiä TCPOS-asiakkaita on yli 10 000.

Pohjoismaissa TCPOS:ia edustaa Acrelec, joka tarjoaa monipuolisia digitaalisia ratkaisuja erityisesti HoReCa -sektorille. Ranskalaislähtöinen konserni toimii ympäri maailmaa, mutta periaatteena on palvella kunkin maan asiakkaita paikallisella kielellä ja paikallisen kulttuurin tuntien. Niinpä myös Suomessa toimii ja palvelee asiantuntevasti paikallinen Acrelec Finland Oy. Tuotteistoon kuuluu muun muassa kassajärjestelmiä, tilaus- ja infokioskeja, autokaistaratkaisuja, asiakaspaikanninjärjestelmiä, toimistojen tietotekniikka ja tukipalvelut.

Lisätietoja: www.acrelec.fi ja www.tcpos.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »