Elintarvikkeet & raaka-aineet
Ravintolat

Pääsiäisen ideat ammattilaisille

artikkelikuva: Pääsiäisen ideat ammattilaisille

Etsitkö uusia ideoita ja reseptejä pääsiäisen juhlasesonkiin? Valio Ammattilaiset -palvelun pääsiäissivustolta (valio.fi/ammattilaiset/paasiainen) löydät kätevästi kaikki juhlasesongin tuotteet, reseptit ja vinkit ammattikeittiöihin sekä leipomoille.

Pääsiäisen suosituimmat tuotteet - rahkat ja kermat
Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman rahkaa ja kermaa! Rahka on perinteinen raaka-aine suurkeittiöiden pääsiäisreseptiikassa ja antaa tuotteille makua ja rakennetta. Valion rahkatuotteista suurpakkauksissa löytyy vaihtoehdot leivontaan ja jälkiruokiin. Perinteinen maitorahka sopii leivontaan ja pehmeä maitorahka soveltuu hyvin välipaloihin ja kylmiin jälkiruokiin.

Pääsiäisen myydyimmät rahkat:
Valio maitorahka laktoositon 10kg sanko
Valio maitorahka laktoositon 5kg sanko
Valio pehmeä maitorahka laktoositon 5kg sanko

Pääsiäisen myydyimmät kermat:
Valio suurtalous kuohukerma laktoositon 1,75l tölkki
Valio vispikerma laktoositon 1l tölkki
Valio ruokakerma laktoositon 1l tölkki

Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaispakasteet Valion herkulliset ja monipuoliset pääsiäistuotteet tuovat helpotusta pääsiäistarjoilujen suunnitteluun ja toteutukseen. Löydät valikoimasta kaikki sesongin tuotteet ja ideat ruoka- ja leivonnaispakasteista, ruoanvalmistustuotteista ja juustoista tuunausvinkkeihin.

Hedelmäinen levykakku on oiva tarjottava kevään juhliin. Valmistuksessa käytetty aitoja raaka-aineita; kermaa, maitorahkaa ja jogurttia. Täytteessä olevat hedelmäpalat tuovat kakkuun raikkautta. Tuote on helposti muunneltava; leikkaa haluamasi kokoinen ja muotoinen kakkupala. Erilaisilla koristeluilla saat kakulle monen näköistä ilmettä.

Valmiilla kakkupohjilla saat lisämyyntiä sekä monipuolisuutta tarjontaasi. Pohjan tekemisen sijasta voit keskittyä herkullisten täytteiden ja koristeiden toteutukseen. Valion uutuuksissa on tarjolla kahta kokoa, iso kakkupohja (halkaisija 26,5 cm) ja pieni pieni kakkupohja, (halkaisija 18 cm).

Valio vanilja-tuorejuustotäyte (10 kg) on premiumtuote, joka sisältää 30% tuorejuustoa ja aitoa vaniljaa siemeninä. Täyte on rakenteeltaan sileä, katkeava ja pehmeä, helposti levittyvä. Tuotteella on monipuoliset käyttömahdollisuudet konditorialeivonnaisissa sekä paistettavissa leipomotuotteissa, että jälkiruokien osana. Tuote on säilyvämpi kuin tuorejuusto sellaisenaan, koska se on kuumennettu valmistuksen yhteydessä. Käytä myös esimerkiksi jälkiruokarahkaan sekoittamalla täytettä kerman ja rahkan joukkoon.

Valio lammaspyörykkä arkeen ja juhlaan! Pyörykän pieni koko mahdollistaa sen käytön monenlaisissa tarjoilutilanteissa. Yhdistä tämä kypsä pyörykkä esimerkiksi taatelikastikkeen, minttu-jogurttikastikkeen tai kermaisen pippurikastikkeen kanssa. Voit hyödyntää lammaspyörykkää laajasti pääsiäisen lisäksi arkisissa lounastarjoiluissa. Lammaspyörykkä on maidoton ja gluteeniton. Lammaspyörykkä on kevään kausituote ja myynnissä 28.1.-30.4.2019.

Juustotarjoilut pääsiäispöydässä Hemmottele asiakkaitasi pääsiäispöydässä herkullisilla juustoilla, joko lautasannoksena tai osana buffet-pöytää. Mitä jos kokeilisit laittaa tarjolle hieman yllätyksellisempiä makupareja perinteisen juustolautasen sijaan? Miltä kuulostaa hienostunut Valio Keisarinna® ja kinuskikastike? Tai aromikas AURA® sinihomejuusto ja lumoava lakritsi? Tutustu tarkemmin makupareihin sivuillamme!

Kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen: valio.fi/ammattilaiset/paasiainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »