Kahvilat & terassit

Ulkoterassit käyttöön

artikkelikuva: Ulkoterassit käyttöön

Suomen kesä yllätti viime vuonna ja terassit olivat paahtavassa auringonpaisteessa lähes koko kesän. Terassiasiakkaat viihtyivät ulkona ja asiakaspaikat terasseilla olivat kovassa käytössä.

Ulkoterassien suojaaminen auringolta on helpointa terassimarkiisilla, joka suojaa terassia myös sateilta ja lisää näin terassin käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Suurvarjoilla voi kattaa terasseja joustavasti myös kauempana rakennuksista.

Vaativammassa käytössä omilla jaloillaan seisovilla terassikatoksilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ja suojautua täysin myös tuulelta, sateelta ja jopa lumelta. Kangaskattoisilla pergolakatoksilla oleskelutilan kattaminen on joustavaa ja hyvän sään aikana voi nauttia myös auringosta kun katon voi vetää auki. Alumiiniset sälekattoiset terassikatokset antavat muuntautuvaa suojaa ja kestävät jopa lumikuormia. Sälekattoinen runkorakenne on arkkitehtonisesti edustavan näköinen ja luo arvokkuutta katokselle perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Terassikatokseen integroidut screen-seinät tai liukuvat lasiseinät muuntavat terassikatokset suojaisaksi keitaaksi myös huonommalla säällä ja RGBledvalaistus ja lämmittimet viimeistelevät oleskelutilan trendikkääksi sosiaalisten tapahtumien keskipisteeksi.

Lisätietoja: www.finnkaihdin.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »