Henkilöstö & koulutus
Ravintolat
Yrittäjyys

Suuniteltu heille, jotka odottavat tapahtumilta vähän enemmän

artikkelikuva: Suuniteltu heille, jotka odottavat tapahtumilta vähän enemmän

Fastfood & Café & Ravintolat tapahtuma on Suomen mielenkiintoisin ravintola-alalle ja sen ammattilaisille omistettu kohtaamispaikka. Näytteilleasettajia ovat yritykset, joiden tarjonta on suunnattu ravintola-, kahvila-, pikaruoka- ja ruokapalveluita tarjoaville yrityksille. Vierailijat ovat ravintola-alan yrittäjiä sekä ravintoloiden ja muiden alan toimipaikkojen ostopäättäjiä ja vaikuttajia. Tapahtuma koostuu yritysnäyttelystä, ajankohtaisesta seminaariohjelmasta, elämyksistä, asiantuntijapuheenvuoroista, tulevaisuuden näkymistä, viihtyisästä tunnelmasta sekä erilaisista teema-alueista.

Fastfood & Café & Ravintola on vuosien saatossa kasvanut, kehittynyt ja kansainvälistynyt huimaa vauhtia. Vuoden 2017 tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana reilusti yli kymmenentuhatta intohimoisesti alalle omistautunutta kävijää. Heitä vastaanottamassa ja heidän alakohtaisiin haasteisiin oli tarjoamassa ratkaisuja yli kaksisataa yritystä. 98% näytteilleasettajista on sitä mieltä, että tapahtuma on heille tärkeä ja tarpeellinen. Vastaavasti 95% kävijöistä kertoi tapahtuman joko vastanneen tai ylittäneen heidän odotuksensa. Menestyksen avaimina toimivat kaikki tapahtumaan osallistuneet henkilöt ja tahot. He näyttävät suunnan - Easyfairs kuuntelee ja toteuttaa.

Lokakuussa 2018 Easyfairs järjestää alan johtavan tapahtuman ensimmäistä kertaa Tampereella. Odotettavissa on aluetta osallistaen täysin oman näköinen, mehevä ja herkullinen kokonaisuus sekä samalla mahdollisuus päivittää alan tärkeimmät kuulumiset ammattilaisten kesken useammin kuin kerran kahdessa vuodessa. Maaliskuussa 2019 Fastfood & Café & Ravintola on taas tuttuun tapaan Helsingissä ja keskittyy entistä enemmän alan liiketoiminnallisiin mahdollisuuksiin, trendeihin sekä haasteisiin.

Lisätietoja: www.ffcr2019.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »