Kahvilat & terassit

Terassit hyötykäyttöön

artikkelikuva: Terassit hyötykäyttöön

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, mutta terassin neliöt saa jopa ympärivuotiseen hyötykäyttöön kattamalla oleskelutila sopivalla markiisilla, suurvarjolla tai terassikatoksella.

Markiisilla on helppo kattaa perustarpeet seinän vieressä tai omilla jaloillaan seisovana yksikkönä.

Kun seinäpintaa ei voida käyttää hyväksi, on suurvarjo joustava ratkaisu isoillakin terasseilla ja suurvarjoonkin voi integroida haluttaessa valaisimet tai lämmittimet. Sivutuulelta voi suojautua muuntautuvilla lasiseinäkkeillä. Suurvarjon voi asentaa painojalkaan tai maahan/terassiin valettavaan upotusjalkaan jolloin tärkeää tilaa ei menetä varjon alla.

Vaativammassa käytössä omilla jaloillaan seisovilla terassikatoksilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ja suojautua täysin myös tuulelta, sateelta ja jopa lumelta. Kangaskattoisilla pergolakatoksilla oleskelutilan kattaminen on joustavaa ja hyvän sään aikana voi nauttia myös auringosta, kun katon voi vetää auki. Alumiiniset sälekattoiset terassikatokset antavat muuntautuvaa suojaa ja kestävät jopa lumikuormia. Sälekattoinen runkorakenne on arkkitehtonisesti edustavan näköinen ja luo arvokkuutta katokselle perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Terassikatokseen integroidut screen-seinät tai liukuvat lasiseinät muuntavat terassikatokset suojaisaksi keitaaksi myös huonommalla säällä ja RGB-ledvalaistus ja lämmittimet viimeistelevät oleskelutilan trendikkääksi sosiaalisten tapahtumien keskipisteeksi.

Lisätietoja: www.finnkaihdin.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »