Keittiövarusteet (Turvallisuus)

Keittiö on täynnä kiirettä ja teräviä veitsiä

artikkelikuva: Keittiö on täynnä kiirettä ja teräviä veitsiä

Tiesitkö, että Työturvallisuuslain 46§ edellyttää ensiapuvalmiuden ylläpitämistä sinunkin työpaikallasi; olosuhteisiin nähden asianmukaista ensiapuvarustusta, riittävästi ensiaputaitoisia henkilöitä sekä toimintaohjeet onnettomuustilanteissa?

Keittiön tyypillisiä tapaturmia ovat viiltohaavat, palovammat ja liukastumiset. Kun vahinko sattuu, on tärkeää, että ensiaputarvikkeet ovat käden ulottuvilla ja saat ensiapua välittömästi. Siksi keittiöstä tulisi aina löytyä asianmukainen ensiapupiste, esimerkiksi Cederroth Ensiapuasema Pro, josta laastareiden lisäksi löytyy myös riittävästi sidostarvikkeita sekä jäähdyttävät palovammatuotteet. Varaudu myös pesukemikaaliroiskeiden ensiapuun neutraloivilla Cederroth silmänhuuhtelupulloilla.

Tämän vuoden uutuutena on ensiapuasemaa täydentämään lanseerattu Cederroth Haavanhoitoautomaatti Blue , joka sisältää kätevästi kaiken, mitä tarvitset pienten haavojen nopeaan ensiapuun. Cederroth Haavanhoitoautomaatti Blue on suunniteltu erityisesti keittiöihin sekä elintarvikealan työpaikoille, joissa pienet haavat ovat arkea. Haavanhoitoautomaatin tuotteet on pakattu läpinäkyvän kannen alle, joten ne ovat hyvin näkyvillä, mutta suojassa keittiön kosteudelta ja roiskeilta.

Cederroth Haavanhoitoautomaatti Blue on sijoitettavissa juuri niihin työpisteisiin, missä viiltohaavojen riski on suurin. Siitä löytyy mm. kolmea erikokoista sinistä muovilaastaria, joista yksi on sormenpäälaastari. Siniset, erittäin joustavat ja hyvin kiinnittyvät muovilaastarit on helppo havaita, jos ne joutuvat elintarvikkeiden joukkoon. Laastarit ovat myös jäljitettävissä useimmissa metallinpaljastimissa.

Haavanhoitoautomaatista löytyy lisäksi liimaton, itsekiinnittyvä ja kosteissakin olosuhteissa hyvin pysyvä Soft–laastari, josta leikkurin avulla leikataan tarvittavan pituinen pala. Runsas valikoima erityyppisiä laastareita varmistaa, että niitä riittää pidempään. Haavanhoitoautomaatti Bluen helppoa ja nopeaa käyttöä täydentää myös yksittäispakatut haavapyyhkeet.

Lisätietoa tuotteista löydät: www.cederroth.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »