Henkilöstö & koulutus
Juomat (Kahvi ja Tee)

Baristainistitute.com kokoaa baristat yhteen

artikkelikuva: Baristainistitute.com kokoaa baristat yhteen

BARISTAKULTTUURI EI ole pelkkää kahvin valmistamista, vaan jatkuvaa uuden oppimista ja tiedonhakua. Uudella baristojen kotisivulla vierailijat opastetaan tuoreimpien kahvireseptien ja mielenkiintoisimpien valmistustekniikoiden pariin. Baristainstitute.com on samanaikaisesti blogi ja baristayhteisö.

Baristainstitute.com-sivuston artikkelit perehdyttävät baristan elämäntapaan ja kahvien taustoihin. Se on kansainvälinen kahvimedia, kahvitrendien koti ja kaikkien baristojen kohtaamispaikka. Siellä Paulig Barista-instituutin kouluttajat seitsemästä eri maasta blogaavat maailman kahvitrendeistä ja opastavat paikalle ajankohtaisiin kahviloihin ja kahvitapahtumiin. Heillä on loputon intohimo jakaa kahvitietoa ja osaamista eteenpäin.

Jos kaipaat kahvijuomavalikoimaan vaihtelua, löydät sivustolta kaikki viimeisimmät kahvidrinkkireseptit. Löydät Baristainstitute.com’sta myös kahvikalenterin, jonka avulla on helppo suunnitella teemapäiviä kahvin ympärille.

Osaksi intohimoisten baristojen yhteisöä pääsee esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen tai seuraamalla sivustoa sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja: www.baristainstitute.com, Facebook: Baristainstitute, Instagram: @baristainstitute

Kuvat: Paulig

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »