Työasut & jalkineet

Ergonomiset ja urheilulliset työjalkineet

Jalas Spoc -jalkinemallisto tuo urheilullista ulkonäköä suojausominaisuuksista tinkimättä

artikkelikuva: Ergonomiset ja urheilulliset työjalkineet

Uusi, urheilullinen Jalas® SPOC -työjalkinemallisto on suunniteltu työssään paljon seisovien ja liikkuvien työntekijöiden käyttöön. Aikaisemmin esimerkiksi palvelualojen ammattilaiset ovat joutuneet tekemään valinnan: vaadittavat työjalkineet, joiden ulkonäkö ei välttämättä täysin miellytä tai hyvännäköiset vapaa-ajan jalkineet ilman asianmukaisia työjalkineilta vaadittavia suojausominaisuuksia. Jalas® SPOC -mallisto muuttaa tilanteen tarjoamalla keveyttä ja ergonomiaa tyylikästä ulkonäköä unohtamatta. Mukavuutensa ja urheilullisen ulkonäkönsä vuoksi SPOC-jalkineet toimivat erinomaisesti myös vapaa-ajalla.

Palvelualoilla käyttömukavuus korostuu
Palvelualan työntekijälle jalkineiden mukavuudella ja ergonomialla on suuri merkitys, sillä askeleita kertyy tavanomaisen työpäivän aikana hyvinkin 10 000 tai enemmän. Jalas® SPOC -mallisto on suunniteltu tukemaan töissään paljon seisovien ammattilaisten ryhtiä ja parantamaan luonnollisen dynaamista liikkuvuutta.

Ei enää riskejä ulkonäön vuoksi
Mallistossa on neljä jalkinetta, joista kaksi on valmistettu roiskeilta suojaavasta ja erittäin kestävästä, tyylikkäästä mustasta nahasta ja kaksi hengittävästä tekstiilistä. Väreinä sporttisessa tekstiilimallissa on musta ja herkullinen Jalas-punainen. Nopean kengän avauksen ja kiristyksen mahdollistava Boa®-kiinnitysjärjestelmä on saatavilla nahkaisessa mallissa Jalas® 5352.

Jalas® SPOC -malliston jalkineissa pohjan pitoluokitus on SRC, ja se kestää myös märillä pinnoilla ja haastavissa olosuhteissa, kuten öljyisellä lattialla. Jalkineet ovat antistaattisia ja ESD-suojattuja. Mallisto täyttää työjalkinestandardin EN ISO 20347:2012 -vaatimukset.

Jalas® SPOC -työjalkinemallisto saatavilla jälleenmyyjiltä keväällä 2018.

Lisätietoja: www.ejendals.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »