Elintarvikkeet & raaka-aineet
Ruokahävikki

Panosta laatuun ja hallinnoi hävikkiä - Rollfoodsin pakasteleivonnaisilla

artikkelikuva: Panosta laatuun ja hallinnoi hävikkiä - Rollfoodsin pakasteleivonnaisilla

ROLLFOODSIN KAKUT ja leivokset tunnetaan erityisesti laadukkaista raaka-aineistaan. Kakkuleipomossa vannotaan laadun lisäksi vastuullisuuden nimeen. Mittavan reseptiuudistuksen ansiosta kaikki leipomon tuotteet leivotaan ilman keinotekoisia aromiaineita, keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita eikä niissä käytetä kovetettuja kasvirasvoja/-öljyjä.

Syksyn uutuuksista erityismaininnan ansaitsevat wellnessleivonnaiset, jotka pursuavat ravintorikkaita luonnon antimia. Ne sopivatkin herkutteluun hyvällä omallatunnolla. Ne sisältävät reilusti hedelmiä, marjoja tai juureksia ja rouheutta niille antavat eri siemenet ja pähkinät. Myös viljoissa on suosittu mm. kauraa ja täysjyväspelttiä - paitsi luonnollisesti gluteenittomassa Vadelmabrowniessa, joka ei sisällä viljoja. Vegaaninen Banana Bread maistuu muillekin kuin vegaaneille, sillä makea banaani mehevöittää ja punaherukat antavat kirpeää vastapainoa makeudelle. Omena-täysjyväspelttikakkupala vuorostaan hurmaa kotoisilla tutuilla mauilla - omena, mustikka ja kaura kuljettavat ajatukset metsään, pelloille ja puutarhaan.

Tutustu myös muihin uutuuksiin, joita ovat gluteenittomat Mantelikakkupala ja Suklaa-mantelikakkupala sekä kolme hauskaa ja näyttävää kuutionmallista kakkupalaa eli Cube Cakes, makuina sitruuna, tumma suklaa ja mausteinen porkkana.

Yhteistä näille kaikille uutuuksille on, että ne ovat pakasteita ja niiden säilyvyys huoneenlämmössä on 48 tuntia. Pakastaminen takaa makujen säilymisen tuoreena ja kahden vuorokauden säilyvyys helpottaa hävikin hallintaa ja mahdollistaa myös vitriinin ulkopuolisen myynnin

Lisätietoja: www.rollfoods.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »