Kalusteet & kattaus

Anuga 2017 -messuilla painopiste on liiketoiminnassa

Mukana Anuga Culinary Concepts - josssa viihde, informaatio ja verkostoituminen kohtaavat

artikkelikuva: Anuga 2017 -messuilla painopiste on liiketoiminnassa

Noin 7 200 näytteilleasettajaa Kölnissä - ja yli 4 000 näistä esittelee tuotteita ja palveluita kodin ulkopuolisen ruokailun markkinoille.

TULEVILLA ANUGA-MESSUILLA
vierailijoita odottaa täysi ostoskorillinen vähittäiskaupan ja kodin ulkopuolisen ruokailun markkinoille suunnattuja tuotteita täyteen varatuissa messuhalleissa. Noin 7 200 näytteilleasettajaa 100 maasta esittelee ruoan ja juomien globaalia markkinatarjontaa viiden päivän ajan. Messut ovat elintarviketeollisuuden kansainvälisesti merkittävin tapahtuma.

Yli 4 000 kaikista 7 200 näytteilleasettajasta kertoo esittelevänsä tuotteita kodin ulkopuolisen ruokailun ja ruokapalveluiden markkinoille. Messut ovat loistava hankintapaikka suurten ruokapalveluja tarjoavien yritysten, catering-yritysten ja hotelliketjujen edustajille, eli esim. sairaalakeittiöiden, yritysten, koulujen ja yliopistojen ruokaloiden toimijat ovat myös Anugan kävijöiden joukossa.

Lähes 160 000 kävijää 192 maasta hyödynsi Anugan liiketoimintamahdollisuuksia kaksi vuotta sitten, suuri osa heistä tuli kodin ulkopuolisen ruokailun markkinoilta.

Anugan oheisohjelma tarjoaa tämän sektorin toimijoille monia kiinnostavia ja houkuttelevia tapahtumia:

Anuga Wine Special esittelee valikoidun kokoelman viinejä maisteltavaksi. Viiniaiheiset seminaarit sekä "Anuga Wine Awards" täydentävät tapahtumaa.

Kiinnostuneet kävijät voivat osallistua "Anuga Power Breakfast" tilaisuuteen. Teollisuuden asiantuntijat kertovat mielipiteitään globaalien markkinoiden trendeistä ja suuntauksista Dr. Christopher Müllerin (Boston University) johdolla.

"Anuga Culinary Stagen" tapahtumat tarjoavat virikkeitä, viihdettä ja jännitystä. Sunnuntaina 8.10. ja maanantaina 9.10. nähdään "Patissier of the Year" ja "Chef of the Year"-kilpailujen päätöskierrokset. Kokkinäytökset ja tuote-esittelyt tarjoavat paljon kiinnostavia näkymiä messupäivien aikana.

Lisätietoja: www.anuga.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »