Kalusteet & kattaus
Vastuullisuus

Fiblon on vastuunsa tunteva mestarikierrättäjä

artikkelikuva: Fiblon on vastuunsa tunteva mestarikierrättäjä

VASTUULLISUUS ON porilaisen perheyrityksen Fiblonin kivijalka. Se käy ilmi paitsi yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa, myös tavassa raportoida avoimesti tunnusluvuistaan, tuotantomenetelmistään ja yrityskulttuuristaan. Tuorein vastuullisuusraportti kertoo yrityksen arvoista ja toiminnasta tarinoin, joilla se haluaa kannustaa muita yrityksiä toimimaan eettisesti. Vastuullisuudesta raportoidaan kahden vuoden välein ja nyt se tehtiin neljännen kerran.

"Valmistamme tuotteita, joiden käyttöikä on lyhyt. Se tuo meille korostetun vastuun valmistaa tuotteet mahdollisimman paljon luontoa kunnioittaen ja resurssit tarkasti hyödyntäen", kattaus- ja pyyhintätuotteita valmistavan yrityksen varatoimitusjohtaja Anne Ekberg sanoo.

Kun tavoitteena on valmistaa vain korkealaatuisia ja käyttötarkoitukseensa sopivia tuotteita, on tarvittavien raaka-aineiden ja tuotannosta syntyvien jätteiden määrä helposti optimoitavissa. Fiblonia voi oikeutetusti kutsua mestarikierrättäjäksi, sillä merkittävä osa yrityksen jätteistä käytetään uudelleen. Raaka-aineiksi kelpuutetaan vain ne, joiden alkuperä tiedetään.

"Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja ohjaamaan asiakkaitamme mahdollisimman ekologisten tuoteratkaisujen äärelle. Maapallon resursseja käytetään järkevästi, kun tuotteet paitsi valmistetaan ympäristöä kunnioittaen, myös valitaan käyttötarkoitukseensa sopivaksi. Olemme maailman mittakaavassa pieni yritys, mutta vastuullisuusasioissa olemme edelläkävijöitä."

Lue vastuullisuusraportti: digilehti.fiblon.fi
Lisätietoja: varatoimitusjohtaja Anne Ekberg, anne.ekberg@fiblon.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »