Henkilöstö & koulutus
Juomat (Kahvi ja Tee)

Vinkit parempaan kahviin ja teehen vuoden innostavimmasta tapahtumasta

artikkelikuva: Vinkit parempaan kahviin ja teehen vuoden innostavimmasta tapahtumasta

Pohjois-Euroopan suurimman kahvifestivaalin Helsinki Coffee Festivalin ammattilaispäivä järjestetään kuudetta kertaa 17. huhtikuuta Helsingin Kaapelitehtaalla. Vuoden innostavimmasta tapahtumasta löytää uusia makuja, parempaa kahvia ja teetä sekä laitteita ravintolaan, kahvilaan tai toimistolle. Lisäksi festivaalilla innostuu uusista ideoista ja tavoista nauttia kahvia tai teetä.

Toimitukselta 16.3.2020: Helsinki Coffee Festival peruttu koronavirustilanteen vuoksi


Ammattilaispäivän ohjelma keskittyy eri kahvimaihin ja uutuutena tapahtumassa on vastuullisuuspaneeli, jossa pohditaan kuinka yritykset voivat tarjota vastuullisempaa kahvia ja teetä. Helsinki Coffee Festival tuo kahvi- sekä teetuotannon ja -viljelijät esille, pyrkii edistämään kahvin ja teen läpi näkyvyyttä sekä muuttamaan Suomen kahvi- ja teekulttuuria.

Festivaaliteemoina ovat Indonesia-maateema, kansainvälisyys sekä hyvinvointiteema. Tee tulee olemaan yhä laajemmin esillä kahvin luontevana kaverina. Elämyksellisyyttä tapahtumaan tuovat myös erilaiset Silent Tea Roomin kaltaiset konseptit. Mikropaahtimoille ja pienille teeyrityksille tarkoitettu Coffee Village kasvaa viime vuodesta. Lisäksi tapahtuma panostaa kansainvälisyyteen ja tänä vuonna mukana on uusia kansainvälisiä kahviyrityksiä.

”Joka vuosi tuomme tuoreita tuulia maailmalta ja kehitämme tapahtumaa entisestään. Uskon, että jokainen ammattilainen löytää festivaalilta uusia lempimakuja ja inspiroituu ohjelmastamme”, kuvailee tapahtuman järjestäjä Maija Kestilä.

Viritä espressotaidot kuntoon

Festivaalilla on myös luvassa espresso- ja drinkkilabeja sekä muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Ensimmäistä kertaa tapahtumassa pääsee esimerkiksi testaamaan ammattilaisten kahvilaitteita Primulatorin Espresso Labissa.

Festivaalitunnelmaa nostattavat myös DJ:t, kahvin kanssa syötävät herkut sekä tapahtuman ainutlaatuinen design.

Ammattilaispäivässä valitaan vuoden suodatinkahvi ja espresso sekä vuoden kahvivaikuttaja. SCA Finland järjestää tapahtumassa kahviammattilaisten viralliset SM-kilpailut.

Muistathan rekisteröityä tapahtumaan, sillä sisäänpääsy ammattilaispäivään on maksuton rekisteröitymällä helsinkicoffeefestival.com/tapahtuma/ammattilaiset/

Pohjois-Euroopan suurin kahvifestivaali Helsinki Coffee Festival järjestetään kuudetta kertaa Kaapelitehtaalla 17.–19.4.2020. Tapahtuma kerää yhteen paahtimot, teeyritykset, laitevalmistajat ja muut kahviammattilaiset ja kasvaa edelleen. Perjantain 17.4. ammattilaispäivä on kahvialan tärkein tapahtuma ja siellä kokoontuvat alan vaikuttajat sekä toimisto-, horeca- ja retail-ammattilaiset.
Helsinki Coffee Festivalin ammattilaispäivän ohjelma-aiheita:
- Pienpaahtimot Suomessa: nykytilanne ja tulevaisuus
- Coffee countries: the challenges and possibilities of coffee production and farming
- Kuinka tarjota parempaa teetä ravintolassa tai kahvilassa?
- Vuoden kahvivaikuttajan palkitseminen
- Kuinka tehdä rohkeaa markkinointia?
- Vuoden suodatinkahvi ja espresso -kilpailu
- Vastuullisuus-paneeli: Kuinka yritykset voivat tarjota vastuullisempaa kahvia ja teetä? Mistä tietää, että kahvi ja tee on vastuullisesti tuotettu?

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »