Elintarvikkeet & raaka-aineet
Kahvilat & terassit
Ravintolat

Arkea ja juhlaa jo 40 vuotta

artikkelikuva: Arkea ja juhlaa jo 40 vuotta

Rollfoods on suomalainen perheyritys, joka on jo neljä vuosikymmentä ollut mukana foodservice-ammattilaisten apuna niin arjessa kuin juhlassakin.

 

Gluteenittomat uutuusleivokset tekevät kunniaa skandinaaviselle makumaailmalle. Raikkaassa Marja-skyrleivoksessa on mantelikakkupohjan ja skyr-täytteen päällä mm. mustikkaa, vadelmaa, siemeniä ja paahdettua hasselpähkinärouhetta. Se sisältää myös normaalia vähemmän sokeria. Marja-skyrleivos on lisäksi ilo silmälle, joten se ei vain maistu hyvälle, vaan myös näyttää houkuttelevalta esim. vitriinissä tai jälkiruokana.

Toinen marjaisa uutuus on gluteeniton Mustikkaleivos, joka on lisäksi laktoositon. Mustikkaleivoksessa on myös erinomaisen hyvä vitriinisäilyvyys, sillä mehukkaat pensasmustikat eivät värjää leivosta. Raakakakkujen valikoima täydentyy gluteenittomalla

RAWA Suklaa-kinuskikakulla, joka on neliönmallinen, paloittelematon kakku. Siitä on kätevä leikata haluamansa kokoisia paloja esim. kokoustarjoiluun.

Vinkki! Kokoa kaikkia asiakkaita puhutteleva useamman hengen tarjotin, jossa leivokset ja raakakakku on paloiteltu pienemmiksi suupaloiksi ja koristeltu esim. paahdetulla valkosuklaalla, marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä. ”Social platter” on näyttävä ja makoisa jälkiruoka.

Nautintoa hyvällä omallatunnolla!

Lisätietoja: www.rollfoods

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »