Elintarvikkeet & raaka-aineet

Gyoza - Japanilaiset dumplingit lähellä tuotettuina

Gyoza on japanilainen versio kiinalaisesta dumplingista. Se on valmistettu ohuemmasta taikinasta ja täyte on yleensä pilkottu hienommaksi kuin kiinalaisessa versiossa. Dumplingeja syödään eri puolilla Aasiaa runsaasti mm. lisäkkeenä, alkuruokana ja pääruokana.

Happy Buddhan Gyozat valmistetaan Ruotsissa ja raaka-aineet ovat laadukkaita ja lähellä tuotettuja. Dumplingien valmistaminen itse alusta asti on työlästä ja aikaa vievää, mutta Gyoza dumplingien kanssa onnistut aina.

Valikoimistamme löydät dumplingit kolmella eri täytteellä; lohi-, kana- ja kasvistäytteellä.

Gyozan valmistaminen:


HÖYRYTTÄMINEN - Sui Gyoza
Höyrytä Gyozat jäisenä perinteisessä höyrykorissa tai reikäpakissa höyryuunissa noin 10 minuuttia.


POSTICKER - Yaki Gyoza
Paista Gyoza dumplingin tasainen puoli pannussa kauniin ruskeaksi. Höyrytä tämän jälkeen 2-3 minuuttia lisäämällä vettä pannulle ja peittämällä kannella. Voit myös esivalmistella tuotteen paistamalla etukäteen ja höyryttämällä vasta tarjoiltaessa.


FRITEERAUS - Age Gyoza
Voit myös friteerata dumplingit 180 asteisessa öljyssä noin 3-4 minuuttia, jolloin saat maukkaan ja rapean pinnan.

Lisätietoja: www.haugen-gruppen.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje




Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »