Hotelli Torni, maamerkki piikkipaikalla Helsingin keskustassa, on nyt käynyt läpi historiansa isoimman peruskorjauksen. Hanke oli mittava ja erittäin mielenkiintoinen kaikilta osin – oltiinhan tekemisissä kaupunkikuvallisesti merkittävän ja kosolti kulttuurihistoriaa sisältävän kohteen kanssa.
Hotelli Iso-Syöte on lämminhenkinen tunturihotelli Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Joulukuussa 2018 hotelli koki muutoksen, kun sviitin takasta alkunsa saanut tulipalo tuhosi puolet vuonna 1984 rakennetusta hotellirakennuksesta ja aiheutti noin 10 miljoonan euron vahingot. Tulipalon jälkeen yrittäjä Juha Kuukasjärvi päätti rakentaa hotellin uudelleen entistä ehompana ja nyt Pudasjärvelle luonnonmaisemiin on kohonnut uusi upea Tunturihotelli Iso-Syöte.
Helsingin Vallilaan VR:n historialliselle Konepajan-alueelle avautui lokakuun alussa uusi moderni hotelli The Folks Hotel Konepaja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen nimensä mukaisesti yhteisöllisyyttä ainutlaatuisessa miljöössä.
Suomessa hotellit kamppailevat koko ajan alhaisten käyttöasteiden ja suurten sesonkivaihteluiden kanssa. Hotellien jaottelu eri tasoihin ja sitä kautta eri asiakaskuntiin on yleistä, mutta kuinka usein hotelli uskaltaa selkeästi suunnata markkinansa vain yhden käyttäjäkunnan mieltymyksiin ja tarpeisiin? Kirjoittajat tutustuivat tilanteeseen Saksassa ja Itävallassa
Ylva uudisti perinteikkään majoitustoimintansa brändin. Suomen suurimpana kesähostellina tunnettu Hostel Domus Academica avautuu 1. kesäkuuta nimellä Both.
Helsingin hotellitarjonta otti aimo harppauksen kohti kansainvälistä huipputasoa toukokuussa, kun Hotel St. George avasi ovensa Vanhan kirkkopuiston kupeessa. Osoitteessa Yrjönkatu 13 sijaitseva Hotel St. George on Kämp Collection Hotelsin kymmenes hotelli. Arvokiinteistön 10 000 neliötä seitsemässä kerroksessa muodostavat hotellikokonaisuuden, joka käsittää 148 huonetta sekä viisi sviittiä
Tallinnan laivamatkailu siirtyi Tallinkin Megastarin myötä uuteen elämysvetoiseen aikakauteen. Sen ravintoloiden ja aulatilojen sisustukset on suunnitellut sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.
Automatiikka yleistyy ammattikeittiöiden laitteissa
Ruokatilojen puhtaanpitoa valvotaan suunnitelmallisesti
Frankfurtin Ambiente esitteli HoReCan uusia tuulia
Erikieliset hygieniapassitestit ja koulutukset varmistavat työntekijöiden elintarvikehygienian osaamisen
Ajankohtaista Finnkaihtimelta
Hyvin suunniteltu keittiö on turvallinen ja toimiva
Paikallinen riista on lähiruokaa parhaimmillaan
Uusia makuja Suomen luonnosta
Vain ihan pikkuisen keliakia?
Arvostettuna osaajana muutoksessa – Ateria 8.11.
Uusi ympäristöystävällisempi suojakäsinesarja markkinoille
Helsingin keskustan maamerkki - Uudistettu Solo Sokos Hotel Torni
Maailmalla vietetyt vuodet kirkastivat visiota
Suomen suurin vessa on nyt myös vihrein
Tarjoilija, tuokaa pöytään valon pisaroita
Suomalainen asiakaspalvelu on vientivaltti
Terveisiä New Yorkista!
Ravintolan rooli vuokralaisena
Kun musiikki on kuningas
Hävikkihankkeesta jatkuvaan kehittämiseen
HoReCa myrskyn silmässä
Kestävästi herkullinen
Ambienten ajatusleikki
Valmiina vastuuseen?
Ruista ranteessa, sata lasissa
Winter is coming
Kuin herran kukkarossa
Ruokahävikki on lose-lose
Lisää asiakaspaikkoja terassille
Outdoor living
Vinkit parempaan kahviin ja teehen vuoden innostavimmasta tapahtumasta
Siivouspalvelusta strateginen kumppani?
La Preferida Hominy - Valkoinen maissi
Pidennä terassin käyttöaikaa
Hummus on niin ymmus!
Lahjakorttikauppa tuo lisää myyntiä ravintoloihin
Hellmann's - majoneesien ykkönen
Valitse oikea kerma oikeaan käyttötarkoitukseen
Teeajat muuttuvat!
Mission Punajuuritortilla 30cm
JEPO-peruna on ilmastoystävällinen valinta
SAGA helpottaa keittiön arkea
Keittiö on täynnä kiirettä ja teräviä veitsiä
Gyoza - Japanilaiset dumplingit lähellä tuotettuina
Fiblon on vastuunsa tunteva mestarikierrättäjä
Jääkiekon liiga starttaa 8. syyskuuta - Oletko valmis?
Cafitesse excellence - Kahvikoneesta kätevästi myös kuuma maito
Tcpos - Joustava kassajärjestelmä haastaviin myyntiympäristöihin
Baristainistitute.com kokoaa baristat yhteen
Panosta laatuun ja hallinnoi hävikkiä - Rollfoodsin pakasteleivonnaisilla
Uudet käyttövalmiit vegeproteiinituotteet!
Anuga 2017 -messuilla painopiste on liiketoiminnassa
Ateriassa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta suomea.
Suomalainen keksintö Topbox- moduuli lähtee euroopan markkinoille
Ergonomiset ja urheilulliset työjalkineet
Terassit hyötykäyttöön
Uudet tuulet puhaltavat
Cafitesse on nyt Jacobs cafitesse
Finnpos, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja ravintoloille
Kuluttajat haluavat vastuullisten tuotteiden näkyvän
Suuniteltu heille, jotka odottavat tapahtumilta vähän enemmän
Rakastu vegaanimajoon
Vuoden kahvit ja kahvivaikuttajat valitaan Pohjois-euroopan suurimmilta kahvifestareilta
Ulkoterassit käyttöön
Finpossille uusi brändi: Open
Arkea ja juhlaa jo 40 vuotta
Pääsiäisen ideat ammattilaisille
Ulkomaan logistiikka suomalaisen kumppanin avulla
Luomu hampurilaissämpylät
Hämeenlinnassa tehdään tulevaisuutta
Herkulliset kirjolohipyörykät ovat varma ja helppo valinta!
Auringonsuojaus kuntoon
Täyden kympin tuote
Finnpos tuo parempaa palvelukokemusta
Jacobs Cafitesse kahvit saivat uuden ilmeen
Bataatit ovat tulleet jäädäkseen
Joulun ideat ammattilaisille