Hotellit

Hostel Domus Academica uudistui

Both Helsinki avaa ovensa kesäkuussa

Ylva uudisti perinteikkään majoitustoimintansa brändin. Suomen suurimpana kesähostellina tunnettu Hostel Domus Academica avautuu 1. kesäkuuta nimellä Both.

Ylvan omistama ja operoima Suomen suurin kesähotelli kokee toukokuun aikana muodonmuutoksen, kun nimi, ilme ja konsepti uudistuvat.

"Uusi brändi on tuore pelinavauksemme Helsingin majoitusmarkkinoilla. Hostel Domus Academicalla on pitkät perinteet. Halusimme tuulettaa niitä ja ottaa samalla arvomme aiempaa vahvemmin mukaan majoitustoimintaan. Bothissa matkailijan ei tarvitse valita yksityisyyden ja yhteisöllisyyden kokemuksen välillä, meillä voi kokea molemmat", kommentoi liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki.

Ennen kesää remontoidaan Bothin aulatilat. "Olemme ylpeitä talon rikkaista yksityiskohdista, kuten Tove Janssonin ja Ilmari Tapiovaaran seinämaalauksista, ja nostamme niitä entistä paremmin esiin. Yhteisölliset tilat on remontoitu raikkaalla twistillä, mutta kunnioitamme myös talon design-historiaa muun muassa tuomalla taloon suunnitellut Domus-tuolit uudistettuihin aulatiloihin. Lisäksi osa huoneista on sisustettu Artekin kalustein", kertoo Pihlajamäki.

Both, sillä maailma ei ole mustavalkoinen

Both-nimivalinnalla halutaan kuvata liiketoiminnan arvoja uudella tavalla. Ilmastovastuulla on pitkät juuret Ylvan harjoittamassa majoitustoiminnassa, ja jatkossa liiketoimintaan tuodaan vahvemmin myös sosiaalisen kestävyyden arvot. Bothissa ei uskota mustavalkoiseen maailmaan, jossa valintoja tehdään joko-tai -vaihtoehdoista. Matkustaminen tuo aina erilaisia kulttuureja yhteen ja lisää vuorovaikutusta ja ymmärrystä ihmisten välillä, ja Both haluaa vahvistaa entistä enemmän matkustamisen yhteisöllisiä puolia. Ilmastovastuuta ei tulevaisuudessakaan unohdeta. Ylva kompensoi asiakkaiden majoittumisesta aiheutuneen hiilijalanjäljen Compensaten avulla, kuten muidenkin liiketoimintojensa osalta.

"Uskomme, että matkailuun voi yhdistää sekä vastuullisuuden että hauskanpidon. Asiakkaat odottavat yrityksiltä aktiivista roolia ilmastokysymysten lisäksi myös vastuullisuuden muilla osa-aluilla. Haluamme Bothissa toivottaa kaikki tervetulleiksi kokemaan Helsingin parhaat puolet. Helsingissä rakennettu kaupunkiympäristö ja luonto ovat uniikilla tavalla symbioosissa, ja Both tarjoaa sijaintinsa ansiosta loistavan mahdollisuuden nauttia molemmista", Pihlajamäki jatkaa.

Both avaa ovensa 1.6.2019 osoitteessa Hietaniemenkatu 14

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »