Ravintolat (Terassit)
Teknologiaratkaisut
Yrittäjyys

Erottaudu eduksesi - soita taustamusiikkia myös terassilla

artikkelikuva: Erottaudu eduksesi  - soita taustamusiikkia myös terassilla

Asiakaspaikkarajoituksista johtuen taustamusiikkiluvan hinta ravintoloihin (sis. terassit) on kesäkuussa -50 % normaalihinnasta. Viimeistään nyt on hyvä aika kokeilla, miten sinä voisit hyötyä taustamusiikista!

”Asiakkailla on nykypäivänä paljon valinnanvaraa. Mikäli ravintola haluaa erottautua kilpailusta ja kiinnittää asiakkaiden huomion, taustamusiikki on tehokas ja edullinen tapa.” toteaa GT Musiikkilupien Harri Kaasinen.

Taustamusiikki toimii terassisi sisäänheittäjänä ja tutkimukset ovat osoittaneet taustamusiikin myös lisäävän myyntiä. Terassikauden alkaessa kannattaakin panostaa taustamusiikkiin. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin.

Terasseilla taustamusiikki vie huomion ympäröivän liikenteen metelistä ja luo tunnelman, joka saa asiakkaat viihtymään kauemmin - ja käyttämään enemmän rahaa. Muistathan kuitenkin hankkia musiikkiluvan. Taustamusiikkikorvauksilla on nyt entistä suurempi merkitys musiikin tekijöiden ja esittäjien tulonlähteenä, kun keikkapalkkiot jäävät saamatta.

Luvat kuntoon

Musiikkiluvan hinta terassille määräytyy asiakaspaikkojen määrän mukaan. Mikäli ravintolassasi musiikki soi niin sisä-, kuin ulkotiloissa, määräytyy luvan hinta ravintolan ja terassin yhteenlasketusta asiakaspaikkamäärästä. Kesän hinnoittelussa huomioidaan hallituksen rajoitukset, mistä syystä esimerkiksi kesäkuussa ravintoloitsijat maksavat luvista poikkeuksellisesti vain 50 % normaalihinnasta. Hankit musiikkiluvan helposti verkkokaupastamme.

Lisätietoa ravintoloiden musiikkiluvista löydät osoitteesta musiikkiluvat.fi.

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »