Teknologiaratkaisut (Viihdejärjestelmät)

Varmista viihtyisä tunnelma - soita taustamusiikkia ravintolassasi

artikkelikuva: Varmista viihtyisä tunnelma - soita taustamusiikkia ravintolassasi

Lounasaika ravintoloissa on usein hektistä ja asiakkaiden vaihtuessa tiuhaan tahtiin, pystyy tunnelmasta aistimaan levottomuuden ja hälyn. Ravintola-alan musiikinsoittolupien määrä on kasvussa ja yhä useammat lounasravintolat, pikaruokalat, terassit ja ruokamaailmat soittavat musiikkia tunnelman luomiseksi ja taustametelin häivyttämiseksi. Taustamusiikki on avain asiakkaidesi viihtyvyyteen ja parhaassa tapauksessa se kasvattaa myyntiäsi.

Muistathan hankkia musiikinsoittoluvat ravintolaasi, mikäli soitat siellä musiikkia. Maksamalla lakisääteiset musiikinsoittoluvat olet mukana varmistamassa, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat ansaitsemansa korvaukset työstään.

Lounasravintoloissa taustamusiikkilupien hinta määräytyy ravintolahinnaston mukaisesti asiakaspaikkamäärän mukaan. Mikäli ravintolasi toimii vain lounasaikaan klo 11- 15, on taustamusiikkiluvan hinta alhaisempi. Luvan saat helposti Musiikkilupien verkkopalvelusta osoitteesta kauppa.musiikkiluvat.fi. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi tai soittaa Musiikkilupien asiakaspalveluun numeroon +358 (0)30 670 530. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-14. Mikäli ravintolassasi esitetään livemusiikkia, saat tarvittavat tapahtumaluvat Teostosta.

Mikä Musiikkiluvat?

Musiikkiluvat on tekijänoikeusjärjestöjen Gramexin ja Teoston omistama taustamusiikkilupakauppa. Tuottomme tilitetään Teoston ja Gramexin toimesta musiikin esittäjille, tekijöille, tuottajille ja kustantajille. Aluepäällikkömme kiertävät yrityksissä ympäri Suomen viemässä viestiämme musiikin hyödyistä eteenpäin ja auttaen yrittäjiä musiikkilupien hankkimisessa.

Lisätietoja: www.musiikkiluvat.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »