Teknologiaratkaisut (Viihdejärjestelmät)

Personoitua musiikkia suoratoistona

DjOnlinen dynaamiset soittolistat ja henkilökohtainen asiakaspalvelu varmistavat käytön mukavuuden

artikkelikuva: Personoitua musiikkia suoratoistona

DjOnline on suomalainen julkisiin tiloihin suunnattu älykäs musiikkipalvelu, joka on ollut markkinoilla lähes 15 vuotta. DjOnline uudistuu syksyllä, kun palvelusta julkaistaan lokakuussa selainpohjainen DjOnline StreamFactory.

””Patentoimassamme järjestelmässä tekoäly huolehtii soittolistojen vaihtelevuudesta, kun musiikkiasiantuntija on ensin yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellut asiakkaan brändiin ja kohderyhmälle sopivan musiikkityylin”, sanoo DjOnline -palvelun kehittänyt Kutalab Oy:n toimitusjohtaja Pablo Harju.

Tyyli mallinnetaan järjestelmään, joka automaattisesti hakee tietokannasta dynaamiselle soittolistalle tyyliin sopivia kappaleita, joten lista elää ja uudistuu jatkuvasti. Kappaleet valikoidaan tietokantaan ajatuksella. Smart Distribution -teknologia huolehtii, että oikeanlainen musiikki soi oikeaan aikaan.

”Meidän palvelussamme musiikin ja tunnelman takana on aina ihminen, ja palvelu personoidaan asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Asiakaspalvelumme ei pääty tuotteen tilaamiseen, vaan puhelinpalvelumme on asiakkaiden käytettävissä”, Harju kuvailee.

Helppokäyttöinen suoratoistopalvelu
Uuden DjOnline StreamFactoryn selainpohjainen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen.

59 euroa kuukaudessa maksavaan DjOnline StreamFactory-palveluun kuuluu radiotasoinen työkalu mainonnanhallintaan, joten kappaleiden väliin voi lisätä tiedotteita ja mainoksia. Lisäksi voi tilata Jukeboksi-palvelun 10 eurolla kuukaudessa. Mobiilisivun kautta toimivalla Jukeboksilla ravintolan asiakkaat tai henkilökunta voivat lisätä kappaleita soittolistalle, mikä ei ole mahdollista staattisia soittolistoja tarjoavissa palveluissa.

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »