Juomat (Kahvi ja Tee)
Kahvilat & terassit
Keittiövarusteet (Koneet ja laitteet)
Vastuullisuus

Aromikas kahvi maistuu tapahtumissa

Novacafin Jacobs Cafitesse-konseptin avulla kahvitetaan suuret yleisötilaisuudet kustannustehokkaasti

artikkelikuva: Aromikas kahvi maistuu tapahtumissa

Jacobs Cafitesse-laitteilla voidaan valmistaa kysynnän mukaan nopeasti suuria määriä jatkuvasti tuoretta kahvia. Liikkuva kahviasema vastaa festivaalien tarpeisiin. Aromikkaan kahvin salaisuus on oikeanlainen valmistustekniikka.

”Jacobsin Cafitesse-kahvikonsepti perustuu hyvänmakuisen, aromikkaan suodatinkahvin valmistamiseen nopeasti ja ekologisesti”, sanoo maahantuoja Novacafin hallituksen puheenjohtaja Harald Storgårds.

Cafitesse-laitteet vastaavat epätasaisen menekin aiheuttamiin haasteisiin kongressi- ja messukeskuksissa, urheiluareenoilla ja suurissa yleisötapahtumissa.

”Olemme järjestäneet onnistuneesti kahvituksen esimerkiksi Suviseuroilla 10 vuoden ajan. Suviseuroilla juodaan kahvia kymmeniä tonneja”, Storgårds kertoo.

Cafitessen tekniikka huolehtii, että kahvin aromit eivät haihdu missään vaiheessa. Suodatinkahvi valmistuu nopeasti, joten jonoja ei synny.

”Kilpailijoidemme kahvi on myöskin erittäin hyvää, mutta valmistustekniikka vaikeuttaa suurien volyymien valmistamisen kustannustehokkaasti ja siten, että kahvin aromi säilyy”, sanoo Storgårds.

Mobiili suodatinkahviasema kiertää festareilla
Kesän uutuutena Novacafilla oli Suomen tehokkain liikkuva suodatinkahviasema, jolla yritys vastaa eri festivaalien järjestäjien toiveisiin. Mobiili suurtuotantoasema nähtiin mm. Rockfestissä, Pori Jazzissa, Qstockissa ja Ed Sheeranin konsertissa.

”Kesän kokemukset liikkuvasta suodatinkahviasemasta ovat erittäin hyviä”, Storgårds sanoo.

Liikuteltavalla kahviasemalla pystytään valmistamaan 10 minuutissa 220 kupillista tuoretta kahvia. Asemaan kuuluvat kahvinvalmistuslaitteiden lisäksi jääpalakone jääkahveille sekä vesisäiliö, mikäli juoksevaa vettä ei ole saatavissa asemalle. Monipuolisessa Cafitesse-valikoimasta on saatavilla sopivat laitteet myös hotellien, ravintoloiden, kahviloiden ja toimitilojen tarpeisiin.

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje
Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »