Kalusteet & kattaus
Keittiövarusteet

HoReCa uutena teemana Frankfurtin Ambiente-messuille

artikkelikuva: HoReCa uutena teemana Frankfurtin Ambiente-messuille

Maailman suurin kulutustavaroiden ammattitapahtuma, Frankfurtin Ambiente-messut, tuo 7.-11.2.2020 valikoimiinsa ensimmäistä kertaa hotelli-, ravintola- ja catering-alojen oman HoReCa Forum -alueen.

Forum -alue paneutuu HoReCa:n ns. front-of-house puoleen eli siihen, miten esim. sisustus-, kattaus- ja tarjoilutuotteiden kautta luodaan elämyksiä ja lifestyle-kokemuksia.

”HoReCa Forumin kaltaiselle areenalle on kysyntää, sillä esimerkiksi kattaustuotteiden valmistajat kaipaavat vahvempaa kontaktipintaa HoReCa-puolelle. Ambientessa tämä kytkentä onnistuu luonnollisella tavalla. Monilla Ambienten kattaushallien näytteilleasettajilla tuleekin olemaan toinen osasto HoReCa Forumissa. Lisäksi mukana on paljon uusia uudenlaisten HoReCa-käyttöön sopivien tuotteiden valmistajia”, kertoo Ambienten vice president Nicolette Naumann.

HoReCa Forumiin liittyy myös mielenkiintoisia puheenvuoroja sisältävä HoReCa Academy. Teemoina mm. ruokadesign ja gastrofysiikka. Lisäksi halliin 6.0 sijoittuvaa HoReCa Forumia täydentävät muissa halleissa sijaitsevat projektikaupan Contract Business -ohjelmaan kuuluvat tuotteet. Olivatpa kohteena hotellit, ravintolat, toimistot tai vaikkapa risteilyalukset, Contract Business -ohjelman taustalla näkyy laajempi megatrendi: tarve luoda samanaikaisesti sekä kodinomaisia että yhteisöllisyyttä tukevia julkisia tiloja, jotka tarjoavat myös ainutkertaisia elämyksiä.

Lisätietoja ja messuliput:

Ambiente kotisivu

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje




Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »