PRORESTO - logo
on korkeatasoinen horeca-alan ammattilehti. Julkaisu tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
Lue e-lehti

proresto 1+2/2017

proresto kävi kurkistamassa Tomi Björckin uuteen ravintolaan Sidneyn Bondi Beachillä. ”Kun ravintola Blanca avasi ovensa tammikuun lopulla, tiedossa oli, että kilpailu on kovaa, mutta paljon on tullut myös kiitosta asiakkailta ja pöydät ovat mukavasti täynnä”, Björck kertoo proreston helmikuisessa haastattelussa. Lisäksi tarkastelussa on vuoden 2017 ruoka, - kahvi- ja kattaustrendit. Kerromme myös mihin kannattaa panostaa kahvilaitteita hankittaessa. Lehdessä muina aiheina muun muassa ammattikeittiön toimivuus, ravintoloiden viihdepalvelut, HoReCa-alan eettiset ja ekologiset tuotteet sekä hotellien varausjärjestelmät.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (28.3 Mb)  »
Tilaa!

 

Yhteystiedot

PubliCo Oy

osoite
Pälkäneentie 19 A
00510 Helsinki
puhelin
(020) 162 2200
internet


Lisätietoja proresto -lehdestä

Sebastian Berner
Tuotepäällikkö

puhelin
(020) 162 2251
sähköposti


Lehtitilaukset

Asiakaspalvelu

puhelin
(03) 4246 5309




proresto on myös Facebookissa! »»

PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     KITA »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »