proresto 1+2/2017

proresto kävi kurkistamassa Tomi Björckin uuteen ravintolaan Sidneyn Bondi Beachillä. ”Kun ravintola Blanca avasi ovensa tammikuun lopulla, tiedossa oli, että kilpailu on kovaa, mutta paljon on tullut myös kiitosta asiakkailta ja pöydät ovat mukavasti täynnä”, Björck kertoo proreston helmikuisessa haastattelussa. Lisäksi tarkastelussa on vuoden 2017 ruoka, - kahvi- ja kattaustrendit. Kerromme myös mihin kannattaa panostaa kahvilaitteita hankittaessa. Lehdessä muina aiheina muun muassa ammattikeittiön toimivuus, ravintoloiden viihdepalvelut, HoReCa-alan eettiset ja ekologiset tuotteet sekä hotellien varausjärjestelmät.

8 Esipuhe
10 Blanca maksimoi makua
16 Ruokatrendit 2017
20 HoReCa-alan eettiset ja ekologiset valinnat
24 Trendejä kupissa
30 Kahvilaitteet kuntoon
34 Monitila-ajattelua henkilöstöravintolaan
40 Ambiente pisti pöydän koreaksi
44 Uusi teknologia parantaa ammattikeittiön toimivuutta
50 Norjalaisen liikemiehen pitkä pinna toi Jätkäsaarelle oman maamerkin
56 Digitaalisuus on tätä päivää myös hotellibisneksessä
58 Täydellisen soittolistan metsästäjät
63 Uutispuuroa