Elintarvikkeet & raaka-aineet

Valitse oikea kerma oikeaan käyttötarkoitukseen

artikkelikuva: Valitse oikea kerma oikeaan käyttötarkoitukseen

Kuohukerman vahvuudet ovat monikäyttöisyys ja tuoreus
Kuohukerma on kermojen aatelia. Se sopii sellaisenaan kruunaamaan maun ruoanvalmistuksessa sekä vaahdotettuna viimeistelee jälkiruoat ja leivonnaiset. Vaahdotettaessa sen tilavuus kaksinkertaistuu. Kuohukerma käy leivontaan, kakkuihin, laskiaispulliin, uuniruokiin, kastikkeisiin, keittoihin ja kinuskin keittämiseen.

Kakkuihin ja leivonnaisiin vispikerma
Vispikerma on todellinen konditoriatuotteiden ja kakkujen kerma: sen vaahto on rakenteeltaan kestävää ja säilyttää lämpiminäkin vuodenaikoina ryhtinsä. Vispikermalla täytetty ja kuorrutettu kakku on helpompi käsitellä ja kuljettaa, koska kermavaahto on kestävää ja käyttötarkoitukseen soveltuvaa. Vispikerma on oikea valinta täytekakkuihin, leivonnaisiin ja kylmiin jälkiruokiin.

Valio kermat ja niiden käyttötarkoitukset:

Valio kuohukerma 1 l laktoositon ja Valio suurtalous kuohukerma 1,75 l laktoositon*
Lämpimään ja kylmään ruoanvalmistukseen. Jälkiruokiin ja leivonnaisiin, hyydytettäviin tuotteisiin. Sellaisenaan tai vaahdotettuna. Kestää hyvin kuumennusta.

Valio suurtalous kuohukerma säilyy ESL-lämpökäsittelyn ansiosta avaamattomana 25 vuorokautta, mikä helpottaa hävikin hallinnassa.

Valio täyteläinen kuohukerma 2,5 dl
Täyteläinen, runsasrasvainen double cream ‑tuote, jolla saadaan kestävä tiivis vaahto. Jopa 70 % nopeammin vaahtoutuva kuin perinteinen kuohukerma. Sopii kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin, mousseihin ja hyydytettäviin jälkiruokiin. Erinomainen Irish coffee ‑juomissa.

Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon*
Konditoriatuotteisiin, leivonnaisiin, jälkiruokien ja juomien koristeluun, kahviin. Kylmään ruoanlaittoon ja lämpimiin ruokiin valmistuksen loppuvaiheessa. Kun halutaan sileää, valkoista ja kestävää vaahtoa.

Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon*
Tuo kerman täyteläisyyttä ja makua kevyemmällä rasvaprosentilla, suolaisiin leivonnaisiin ja ruoanvalmistukseen. Kestää hyvin kuumennusta.

Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13 % 1 l UHT laktoositon*
Kaikkeen ruoanvalmistukseen kerman täyteläisyyttä ja makua kevyemmällä rasvaprosentilla. Suolaisiin leivonnaisiin. Kestää hyvin kuumennusta.

Valio kahvikerma 1 l laktoositon
Kahvin kanssa. Valkaisee ja pehmentää kahvijuomia.

Valio kevytkerma 1 l UHT laktoositon
Kahvin kanssa, lämpimiin ruokiin lisättynä valmistuksen loppuvaiheessa.

* Myös novot / suurpakkaus

Muistathan kerman vaahdottamisen "kultaiset säännöt"
- Puhtaat ja kuivat välineet
- Vaahdotettavan kerman lämpötila (+4 astetta)
- Nopea ja tehokas vispaus (ei voiksi)
- Vaahto käyttöön välittömästi
- Leivonnaiset asianmukaiseen pakkaukseen
- Säilytys hajuttomassa kylmävarastossa
- Kylmäketju katkeamattomaksi

Kaikki ideat ja reseptit: valio.fi/ammattilaiset

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa proresto

proresto uutiskirje




Seuraa proresto
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »